Transfluid elektrische aandrijfsystemen voor professionals

Bellmarine is al jaren een bekend merk en marktleider als het gaat om elektrische scheepsaandrijvingen. Sinds 2018 is Bellmarine samen gegaan met Transfluid. De fusie maakt het mogelijk om elektrische en hybride oplossingen aan te bieden die geschikt zijn voor elk type motorboot.

bellmaster electrische aandrijving
Elektrisch varen transfluid

Onderdelen zijn dezelfde dag leverbaar

Wij werken al sinds 1994 met Bellmarine. We hebben inmiddels tientallen schepen voorzien van een elektrische aandrijving. Het merendeel van deze schepen is dagelijks full time in gebruik. Zeker in de professionele vaart is betrouwbaarheid van het grootste belang. Een kapot schip kan duizenden euro’s gemiste omzet per dag betekenen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan moeten onderdelen snel voor handen zijn. Transfluid Bellmarine onderdelen zijn meestal dezelfde dag leverbaar. En worden indien mogelijk dezelfde dag vervangen.

Wij hebben onder onze vaste klanten dan ook veel rondvaartbedrijven en andere professionals.

Mocht u willen ervaren hoe het is om met een elektromotor het water op te gaan, of heeft u vragen, neem contact met ons op of kom dan eens langs in Vinkeveen. Wij hebben een speciale demonstratieboot voorzien van een elektromotor.

Neem contact op