Polyester reparatie en onderhoud

De afgelopen decennia hebben wij ruime ervaring opgebouwd in polyester nieuwbouw van schepen en in polyester reparaties. Polyester-schade ziet er vaak ernstig uit. In de meeste gevallen kunnen wij de schade herstellen zonder dat er iets van te zien is. Bij een aanvaring heeft vaak ook de constructie schade opgelopen. Deze schade wordt door ons ook hersteld.

Flinke schade

Het kan gebeuren dat u met ernstige schade komt te zitten als gevolg van een aanvaring of een storm. Wij kunnen er voor zorgen dat de schade weer volledig wordt hersteld. Niet alleen zorgen wij dat de het schip wat betreft uiterlijk wordt hersteld. Ook zorgen wij dat dat constructie weer net zo stevig wordt gemaakt als voor de schade.

Tip: schakel ons tijdig in en laat ons ook de schadetaxatie begeleiden. Door onze expertise weten wij de schade goed in te schatten zodat u niet blijft zitten met een flinke restant rekening.

Neem contact met ons op
polyester bewerken schepen

 

Gelcoat schade

Krassen in de romp van een schip kunnen in veel gevallen gerepareerd worden door middel van een gelcoat(toplaag) reparatie. Wij kunnen de gelcoat exact op kleur maken. Door de kras te vullen en te polijsten is het vaak onmogelijk om nog te ontdekken waar de krassen hebben gezeten.

Is u schip geschilderd met DD lak of Double Coat, dan kunnen we in veel gevallen ook de schade onzichtbaar repareren zonder het gehele schip over te schilderen.

Poetsen van uw schip

Het schoonhouden van de verf verlengt de levensduur ervan. Vuil houdt vocht vast. Indien de lak nog in orde is maar er dof en verkleurt uitziet, dan is poetsen dé oplossing. Een goede poetsbeurt zorgt voor een glanzend mooi schip waar vuil geen vat op krijgt. Informeer naar onze tarieven.