WATERWORLD INBOARD ELEKTROMOTOREN

WaterWorld systemen, stil, eenvoudig en makkelijk te installeren

Een compleet electrisch aandrijfsysteem hoeft niet duurder te zijn dan een nieuwe diesel. De WaterWorld electrische aandrijving is uiterst efficiënt en haalt de maximale afstand uit uw accu’s. Met een WaterWorld systeem in combinatie met het juiste accupakket kunt u gerust een hele dag varen.

Nederlands product

WaterWorld elektrische aandrijvingen is het resultaat van een samenwerking tussen twee oer-Hollandse bedrijven: Water World Electronics uit Oldemarkt in Overijssel en De Stille Boot uit Heeg, Friesland. Water World Electronics produceert al enkele jaren elektrische aandrijvingen voor de watersport.

bedieningshendel waterworld
display waterworld electro

Voordelen van een Waterworld systeem

  • Waterworld motoren zijn luchtgekoeld en dus in te bouwen zonder ingewikkeld buitenwater koelsysteem
  • Controler unit is op de motor gemonteerd. Erg weinig inbouwruimte nodig
  • Plug & Play systeem. Door de handige doe het zelver aan te sluiten

Sentinel remote monitoring controleer uw boot op afstand

Het Waterworld systeem wordt als het even kan gecombineerd met het Sentinel Remote Monitoring systeem.

Via de app op uw smartphone, tablet of uw PC kunt u uw boot in de gaten houden: de laadtoestand van de accu’s, verbinding met walstroom, verplaatsing (bij diefstal), bilgepomp, deuralarm etc. Alle meldingen kunt u zelf instellen. Uw smartphone

 

Mocht u willen ervaren hoe het is om met een elektromotor het water op te gaan, of heeft u vragen, neem contact met ons op of kom dan eens langs in Vinkeveen. Wij hebben een speciale demonstratieboot voorzien van een elektromotor.

Neem contact op