Bij Scheepswerf Achterbos Th Kok verzorgen wij het schilderwerk van uw stalen, polyester,  houten of aluminium schepen in één onze verwarmde hallen.

Afhankelijk van het oude systeem schilderen wij u schip in één of in twee componenten systeem.

Wist u dat wij onderwaterschepen, indien mogelijk, anti-statisch spuiten in de primer en antifouling? De laagdikte is aanzienlijk dikker dan met de hand aangebracht. Uw onderwaterschip blijft daardoor langer beschermd tegen corrosie.

Bij ons ontvangt u altijd vooraf een kostenindicatie zodat u weet wat u van ons kan verwachten.

Onderwaterschip

Of het nu gaat om een houten, stalen of een aluminium schip? Wij zorgen voor een passende behandeling. Afhankelijk van het oude systeem en van uw wensen kiezen we voor een  1- of 2-componenten behandeling.  Indien nodig, vervangen wij, in overleg, ook de anodes.

 

Romp en opbouw

Met de romp en opbouw werken we volgens hetzelfde principe als het onderwaterschip. Eerst een kostenindicatie. Na akkoord gaan we aan de slag. Waar mogelijk wordt het beslag van te voren gedemonteerd. Ook wordt tussen alle lagen door geschuurd voor het mooiste resultaat.

Of u nu kiest voor een 1 of een 2-componenten systeem, wij bouwen altijd voldoende laagdikte op zodat u weer jarenlang van uw schip kan genieten.

We werken met bekende verfmerken zoals: