Elektrisch systeem aanleggen of repareren? Kok is specialist

Elektra aan boord begint een steeds belangrijkere plaats in te nemen. Het  gebruik van uw Senseo koffieapparaat, mobiele telefoon en laptop is wel zo gemakkelijk bij een wat langer verblijf aan boord. Maar ook elektrische koken wordt steeds populairder. Met name de wat oudere schepen zijn niet ingericht op de moderne eisen voor wat betreft stroom.

Op de vaste ligplaats is meestal walstroom aanwezig. Vaak is de aanwezige walstroom niet voldoende om aan de totale vraag van elektra te voorzien. Daarnaast wilt u tijdens het varen ook over voldoende stroom beschikken. Accu’s zijn daarvoor de oplossing. Tegenwoordig worden de accu’s niet alleen gevuld aan de walstroom of met behulp van een dynamo maar worden er ook vaak zonnepanelen gebruikt.

Electrisch systeem


12 v, 24 v of 220 v systeem

Uw elektrisch systeem is voor ons dagelijks werk. Of het nu gaat om 12 volt, 24 volt of een 220 volt,  wij ontwarren, repareren en leggen volledig nieuwe systemen aan.

Met een accutester testen we de conditie van uw accu. Van de testuitslag ontvangt u een printje met een advies over de juiste accu, waarvan we de levering en het inbouwen kunnen verzorgen.

In geval van nieuwbouw of een refit maken wij aan de hand van uw wensen een stroomplan. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers.

Met uw telefoon alvast de koelkast op de boot aanzetten? Het kan echt met Digital Switching van Mastervolt. Wij zorgen voor een perfecte inregeling en afstelling van uw digital switching toepassingen.

Wij  leveren alle benodigde elementen voor uw elektriciteitssysteem of  het nu gaat om:

* accu’s
* generatoren
* zonnepanelen
* bekabeling
* scheidingstransformatoren

Wij zijn leverancier van vooraanstaande merken zoals Mastervolt,  Vetus,  ASA Boot Electro, Victron etc.