scheepswerf nieuwbouw

 

Onderhoud & reparatie

Bij Scheepwerf Kok Th. Kok kunt u terecht voor onderhoud aan houten, stalen en polyester schepen. Of het nu gaat schilderwerk van onderwaterschip, het vervangen van een stuk in uw onderwaterschip, een nieuwe aandrijfsysteem of het repareren of vervangen van scheepsramen. Wij helpen u er graag bij.

Lees meer

 

Schilderwerk

Scheepswerf Achterbos Th Kok verzorgt het schilderwerk van uw stalen, polyester,  houten of aluminium schip in een van onze verwarmde hallen.

De verfsystemen die wij gebruiken worden naar keuze uitgevoerd in één of in twee componenten.

Wist u dat wij onderwaterschepen indien mogelijk elektrostatisch spuiten? De laagdikte is aanzienlijk dikker dan als de verf met de hand wordt opgebracht. Uw onderwaterschip blijft daardoor beter beschermd tegen corrosie.

Lees meer
ijzerwerk schip

 

IJzerwerk

Of het nu gaat om een reparatie aan het vlak, het maken van een extra raam in romp of opbouw, het dubbelen van een schip of het vervaardigen van een volledig nieuw casco, wij hebben de kennis en kunde in huis. Zowel stalen als aluminium schepen worden bij ons gerenoveerd en voorzien van nieuw plaatwerk. Onze ijzerwerkers en lassers hebben een lange historie in het (ver)bouwen van schepen.

Lees meer

 

Polyesterwerk

De afgelopen decennia hebben wij ruime ervaring opgebouwd in polyester nieuwbouw van schepen en reparatie. Polyester-schade ziet er vaak ernstig uit. In de meeste gevallen kunnen wij de schade herstellen zonder dat er iets van te zien is. Bij een aanvaring heeft vaak ook de constructie schade opgelopen. Deze schade wordt door ons ook hersteld. Tip: schakel ons in en laat ons ook de schadetaxatie begeleiden. Door onze expertise weten wij de schade goed in te schatten zodat u niet blijft zitten met een flinke restant rekening.

 

Lees meer
polyester bewerken schepen
motor en aandrijflijn schip

 

Motoren en aandrijflijn

Wij zijn dealer van verschillende toonaangevende motorenleverancier. Voor her-motorisering bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij zijn niet gebonden aan één motorleverancier en kunnen u dus vrijblijvend adviseren. Meestal staan er bij ons ook meerdere gebruikte motoren op voorraad. We ruilen ook in.

Heeft u een kapotte keerkoppeling, maakt uw stuwdruklager geluid of is een van de lagers van de schroefas versleten? Wij helpen u graag met de juiste diagnose en de reparatie. U kunt er altijd voor kiezen om bij ons uitsluitend de onderdelen te halen. Met ons advies kunt meer zelf doen dan dat u denkt.

Lees meer

 

Boeg- & hekschroeven

U kent het wel: manoeuvreren op een klein wateroppervlak, of het gevoel hebben geen volledige controle over de boot te hebben bij het aanmeren en wegvaren. Met een boeg- en/of hekschroef kiest u bewust voor comfort, voor moeiteloos aanmeren en gewoon ‘solo’ uitvaren, in de wetenschap dat u dat voortaan met gemak alleen afkunt, dankzij de hulp van boeg- en/of hekschroef.

lees meer
boegschroef inbouwen
Transfluid aandrijvingen- dé professionele markt

 

Elektrisch systeem

Elektra aan boord begint een steeds belangrijkere plaats in te nemen. Het  gebruik van uw Senseo koffieapparaat, mobiele telefoons en laptops is wel zo gemakkelijk bij een wat langer verblijf aan boord. Maar ook elektrische koken wordt steeds populairder. Met name de wat oudere schepen zijn niet ingericht op de moderne eisen voor wat betreft stroom

lees meer

 

Vuilwater en toiletten

Scheepswerf Kok heeft ruime ervaring met het inbouwen van vuilwatertanks in particuliere en bedrijfsvaartuigen.

Neem voor meer informatie over het laten inbouwen van een vuilwatertank opcontact op met onze klantenservice. We staan voor u klaar met deskundig advies!

lees meer
vuilwatertoilet schepen vetus
CVO keuring schip

 

Gaskeuringen

Scheepswerf Kok heeft gecertifieerde gaskeurmeesters in huis. Een gaskeurmeester inspecteert u installatie en geeft na goedkeuring(eventueel na enkele aanpassingen) een certificaat af.

Bij een gaskeuring checken de keurmeester  uw volledige installatie op deugdelijkheid en lekkages.

lees meer

 

(flex)Teak dekken

Met de juiste zorg kan een teakdek vele jaren mee. Na 20 of 25 jaar zal een teakdek sporen van slijtage gaan vertonen. U heeft dan de keuze uit een refit van het teakdek, een nieuwe teak dek of een Flexiteek dek.

lees meer
flexiteek schepen
scheepsramen vervangen schip

 

Scheepsramen

Steeds meer schepen zijn voorzien van aluminium ramen in plaats van ramen met een peesrubber omlijsting.  Rubber droogt in de loop van de tijd uit en dan kunnen de ramen gaan lekken. Uiteraard leveren wij ramen zowel in enkel- als in dubbelglas uitvoering. Wij kunnen ze voor u plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen de ramen zelf te monteren.

lees meer