Partners

Partners

Bij Scheepswerf Achterbos Th.Kok BV in Vinkeveen hebben we het bouwen, onderhouden en repareren in de genen. Geen wonder, want ons familiebedrijf bouwt als sinds 1754 schepen. Tot ver buiten de grenzen van Vinkeveen is het vakmanschap, de kwaliteit en betrouwbaarheid, plus de vriendelijkheid van de scheepsbouwers van Kok bekend.

De liefde voor het bouwen van houten schepen is door de eeuwen heen gebleven, maar ook voor de bouw van stalen schepen, desgewenst ook naar uw eigen ontwerp, en het onderhoud van houten, stalen en polyester schepen bent u bij Scheepswerf Achterbos Th.Kok BV aan het juiste adres. Dat geldt ook voor het aanpassen van uw schip, of het realiseren van uitbreidingen.

De huidige generatie Kok loopt voorop bij de ontwikkelingen van elektro- en hybridevaren en de werf heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het hybride aanpassen van bestaande (diesel-) motoren met een extra elektromotor en in de bouw van fluisterstille elektrosloepen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande schepen naar een elektrische aandrijving.

Daarmee bouwt Scheepswerf Achterbos Th.Kok BV zijn eigen toekomst!

Wat doen wij?

Boegschroeven / Hekschroeven

Motoren / Electromotoren

Restauratie

Bootonderhoud

Reparatie

Electrische installatie

Nieuwbouw

Scheepstimmerwerk 

Schilderwerk

250 JAAR ERVARING

Tot ver buiten de grenzen van Vinkeveen is het vakmanschap, de kwaliteit en betrouwbaarheid, plus de vriendelijkheid van de scheepsbouwers van Kok bekend.

Blijf op de hoogte van onze tips en aanbieding!

meld u aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Instagram @scheepswerfachterbos

Instagram has returned invalid data.