Scheepswerf Achterbos Th Kok BV is maatschappelijk betrokken

Scheepswerf Achterbos Th Kok BV is maatschappelijk betrokken

Wij vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij. Daarom probeert Scheepswerf Achterbos meerdere malen per jaar verschillende organisaties te steunen.

Zwem Elfstedentocht 2011

In 2011 hebben 5 triatleten in estafettevorm  de Elfstedentocht gezwommen voor Make A Wish. Toen Scheepswerf Achterbos gevraagd werd om mee te varen met de elektrische sloep als begeleidingsboot hebben wij natuurlijk geen moment getwijfeld. Wij zijn trots om bijgedragen te hebben aan deze uitdaging en zo meerdere wensen in vervullen hebben kunnen brengen.

Maarten van der Weijden Elfstedenzwemtocht

Afgelopen jaar hebben wij bij mogen dragen aan deze ontzettend grote uitdaging. Maarten van der Weijden wilde de Elfstedentocht in 3 dagen zwemmen en alleen.Toen Maarten van der Weijden ons vroeg met het mee te varen met onze elektrisch aangedreven sloep konden wij dit natuurlijk niet weigeren.  Dit was een geweldige ervaring en wij zijn blij dat wij Maarten hebben kunnen helpen. Uiteindelijk is dit een groot succes geworden en er is meer dan 5 miljoen euro opgehaald voor kankeronderzoek.

Brandweer

Scheepswerf Achterbos heeft ontzettend veel waardering voor de brandweer. Daarom sponseren wij brandweer Vinkenveen. Ook mogen alle brandweerkorpsen uit de omgeving gebruik maken van Scheepswerf Achterbos als oefenlocatie.

Opduwerdag Vinkeveen

Wij zijn trotse sponsor van de Opduwerdag in Vinkeveen.

Denkt u een goede combinatie te vormen met Scheepswerf Achterbos? Stuur dan uw sponsorvoorstel naar info@theokok.nl. Omdat wij jaarlijks vele verzoeken tot sponsoring ontvangen hanteren wij de volgende criteria:

  • Uw verzoek levert een bijdrage tot merkbekendheid/merkactivatie en beschrijft duidelijk wat wij van u kunnen verwachten
  • Uw verzoek sluit aan op onze potentiële doelgroepen
  • Uw verzoek heeft te maken met watersport, scheepsbouw en/of onze directe omgeving
  • Uw verzoek is minimaal 4 weken voor aanvang ingediend