Corona update

Hoe graag wij dit ook doen, wij schudden u tijdelijk even niet de hand.

Corona

Het covid-19 virus heeft invloed op het leven van ons allemaal. Het is belangrijk dat het virus niet onnodig verspreid wordt. Wij houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van de overheid, gemeente en RIVM . Dat verwachten wij ook van u.

Bent u verkouden, grieperig, keelpijn, koorts of hoest u? Bent u in aanraking geweest met iemand met het Corona virus? Zo, ja dan zien wij u graag op een ander moment op onze werf.
Voor vragen neem contact op met info@theokok.nl

Ook vragen wij u om minimaal 1,5 m afstand te houden van ons personeel en onze klanten.

U kunt bestellingen sturen naar info@theokok.nl zo kunt u makkelijk de gewenste producten thuis ontvangen.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.